kopvanhoog 8014JM36_voor oude-mars Ferdinand Bol
Het domein jostenvoorde.nl (deze website) is onderdeel van j-tv.nl

Belangrijk (was) voor mij!

Naast mijn familie besteed ik graag tijd aan; Zandhove_logo Routes voorbereiden en uitzetten voor de Zwolse wandel Verenigingen, Vrijwilligers werk bij Zandhove, Klaverjassen en soms een eindje wandelen. Die onderwerpen komen op deze site aan de orde. Daarnaast speelt het internet een belangrijke rol in vele aspecten waaronder het bouwen en onderhouden van een aantal websites. Mijn sportive "uitspattingen" naast wandelen staan nu nog op logo blauwvinger


Zandhove

Pagina's van mij op deze site.

Zelf gemaakte foto/video verslagen en werk van anderen voor het voetlicht.

Zwolse Wandel Verenigingen

Routes bouwen/uitzetten

Met een aantal collega's zet ik met enige regelmaat wandelroutes uit, voor delogo zwvdie we dan voor fietsen en bepijlen. We proberen dat zo te doen dat de wandelaar eigenlijk zonder de route beschrijving de route kan wandelen. Tijdens de wandeltocht maak ik wanneer het kan de nodige kiekjes logo blauwvingerdie ik dan ook op het web plaats.
Deze foto's plaats ik in de site

Foto's van door Annie en/of mij gelopen tochten komen op deze site.

Kranten / Blogs

plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje plaatje

Klaverjassen.

Op internet,

Ik kaart het hele jaar door in de vroege ochtend met meestal een vast groepje. Op Facebook met Gamepoint geen facebook ga dan naar spelpunt.

In Zwolle wordt er 6 dagen van de week op 1 of meer plekken in "club" verband gekaart. Veel groepen zijn bedoeld voor 55 plussers. En sommige verwelkomen graag nieuwe deelnemers.

In club verband,

klaverjas ik:;
Op maandag middag tussen 13:30 uur en 16:30 uur in "Wijkcentrum de Pol" en...